Kitchenware by Tareq Taylor Ellen stekpanna, 24 cm, rostfritt stÄl
Se fler bilder »

Kitchenware by Tareq Taylor Ellen stekpanna, 24 cm, rostfritt stÄl

Kitchenware by Tareq Taylor

374:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Stekpanna i serien Ellen frĂ„n Kitchenware by Taylor, tillverkad av satinpolerat 18/8 rostfritt stĂ„l. Stekpannan har sandwichbotten – en aluminiumkĂ€rna omgiven av rostfritt stĂ„l, dĂ€r det yttersta lagret Ă€r magnetiskt. Det ger en jĂ€mn och effektiv vĂ€rmefördelning över bĂ„de botten och sidor, samtidigt som pannan har en lĂ€tt vikt och Ă€r enkelt att hantera. Kan anvĂ€ndas med alla vĂ€rmekĂ€llor, tĂ„l en ugnstemperatur pĂ„ 220°C och kan diskas i diskmaskin. Klarar Ă€ven alla typer av köksredskap. VĂ€lj mellan tre storlekar, med diameter pĂ„ 20, 24 eller 28 centimeter.Tareq Taylor Ă€r en av Sveriges allra mest uppskattade kockar. Bland hans mĂ„nga meriter finns Malmö-restaurangen Kockeriet, en rad populĂ€ra tv-program och en vinst i Kockarnas kamp 2017. I sortimentet hos Kitchenware by Tareq Taylor hittar du köksprodukter av hög kvalitet, designade utifrĂ„n Tareqs brinnande intresse för matlagning, Ă„terbruk och hĂ„llbarhetsfrĂ„gor.
Kitchenware by Tareq Taylor Ellen stekpanna, 24 cm, rostfritt stÄl finns i kategorin Stekpanna.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken