OnePan Traktörpanna 26 cm
Se fler bilder »

OnePan Traktörpanna 26 cm

OnePan

1 695:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Möt det nya tillskottet i den cirkulĂ€ra OnePan-familjen – OnePan traktör-sauteuse. Den innovativa designen kombinerar det bĂ€sta av tvĂ„ vĂ€rldar, sĂ„ att du slipper vĂ€lja mellan traktörpanna eller sautese. De djupa sluttande kanterna gör det enkelt att slunga grönsaker och ger dig en jĂ€mn stekyta frĂ„n hela pannan, samtidigt som det tillhörande glaslocket med snygg knopp i rostfritt stĂ„l ger dina lĂ„ngkok det lilla extra. Pannan Ă€r dessutom ugnssĂ€ker upp till 300°C och utrustad med en högteknologisk keramisk non-stick-belĂ€ggning. Precis som alla OnePan-produkter ingĂ„r Ă€ven den hĂ€r pannan i OnePans cirkulĂ€ra system, sĂ„ att du enkelt kan Ă„terstĂ€lla belĂ€ggningen till nyskick nĂ€r den vĂ€l har blivit sliten. Denna tjĂ€nst kallas för ReCoat och bestĂ€lls enkelt via onepan.se. Du fĂ„r dĂ„ en glĂ€nsande restaurerad OnePan i nyskick hemskickad, ihop med en retursedel sĂ„ att du kan skicka tillbaka din gamla panna. Din panna restaureras i sin tur och fĂ„r sedan ett nytt liv hos nĂ€sta anvĂ€ndare. PĂ„ sĂ„ vis kan du behĂ„lla din premiumpanna och fĂ„r en panna i nyskick till bara en tredjedel av nypriset – cirkulĂ€rt pĂ„ riktigt. ”Vi skapade en stekpanna som mĂ„ste vara stark nog för att hĂ„lla för fler Ă€n ett liv. En konsekvens av det Ă€r att pannorna ocksĂ„ mĂ„ste hĂ„lla toppkvalitet, vilket sĂ„klart ocksĂ„ pĂ„verkar stekegenskaperna positivt. OnePan Ă€r utan tvekan den bĂ€sta stekpannan jag nĂ„gonsin anvĂ€nt”– Tareq Taylor, medgrundare till OnePan.
OnePan Traktörpanna 26 cm finns i kategorin Sauteuse.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken