OBH Nordica Infiny Mix+ blender med takeaway-flaska
Se fler bilder »

OBH Nordica Infiny Mix+ blender med takeaway-flaska

OBH Nordica

2 656:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med Infiny Mix+ frÄn OBH Nordica fÄr du en kraftfull och mÄngsidig höghastighetsblender. Den har en motor pÄ 1600 watt, 6 skarpa titaniumbelagda blad och Powelix-teknik som ger dig en effektiv mixning med ett slÀtt och krÀmigt resultat. Med Infiny Mix+ blir det otroligt enkelt att göra smoothies, proteindrinkar och goda desserter. PÄ den digitala skÀrmen kan du vÀlja bland blenderns olika program: smoothie, iskross, sorbet eller dessert. Den har Àven ett rengöringsprogram för smidig rengöring. Utöver blenderkannan pÄ 1,75 liter ingÄr Àven en take away-flaska som rymmer 600 milliliter. PÄ sÄ vis kan du njuta av goda drycker bÄde hemma och pÄ sprÄng.
OBH Nordica Infiny Mix+ blender med takeaway-flaska finns i kategorin Blender.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken