Kupilka Firesteel 8 tÀndstÄl, svart
Se fler bilder »

Kupilka Firesteel 8 tÀndstÄl, svart

Kupilka

199:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Kupilka Firesteel 8 Ă€r det perfekta redskapet att packa ner i vĂ€skan nĂ€r du ska ut pĂ„ tur och vil kunna göra upp eld. fungerar Ă€ven nĂ€r det blir blött och skapar upp till 3000 grader heta gnistor, vilket gör det idealiskt för att tĂ€nda vilken sorts eld som helst. TĂ€ndstaven Ă€r 8 millimeter tjock och Ă€r skapat för att vara tillrĂ€ckligt hĂ„rt för att hĂ„lla lĂ€nge, men samtidigt tillrĂ€ckligt mjukt för att vara enkelt att anvĂ€nda och ge stora gnistor.TĂ€ndstĂ„lets tillhörande “striker”, det vill sĂ€ga metallbiten som du drar pĂ„ tĂ€ndstĂ„let, Ă€r en restprodukt frĂ„n metallindustrin. LĂ€dersnöret Ă€r tillverkat av etiskt producerat lĂ€der och handtaget av Careline (50% trĂ€fiber 50% plast).
Kupilka Firesteel 8 tÀndstÄl, svart finns i kategorin TÀndstÄl.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken