OBH Nordica Blooming Prime kaffebryggare, sand
Se fler bilder »

OBH Nordica Blooming Prime kaffebryggare, sand

OBH Nordica

1 769:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Blooming Coffee Maker Prime KaffebryggareÄlskar du kaffe? DĂ„ kommer du att Ă€lska Blooming Coffee Maker Prime kaffebryggare. Den hĂ€r eleganta och moderna kaffebryggaren ger dig ett perfekt bryggt kaffe varje gĂ„ng, tack vare dess smarta funktioner och högkvalitativa material.Njut av ett aromatiskt och smakrikt kaffeBlooming Coffee Maker Prime kaffebryggare har en unik blooming-funktion som förvĂ€ller kaffet innan bryggningen. Detta frigör de aromatiska oljorna i kaffet och ger dig ett fylligt och smakrikt kaffe. Dessutom har kaffebryggaren en anti-dropp-funktion som gör att du kan hĂ€lla upp en kopp kaffe nĂ€r som helst under bryggningen utan att spilla.Brygg upp till tio koppar pĂ„ en gĂ„ngMed Blooming Coffee Maker Prime kaffebryggare kan du brygga upp till tio koppar kaffe pĂ„ bara 5-7 minuter, vilket Ă€r perfekt för stora familjer eller gĂ€ster. Du kan ocksĂ„ vĂ€lja mellan tvĂ„ styrkor pĂ„ kaffet: normal eller stark. Kaffebryggaren har en LCD-display som visar bryggtiden och en timer-funktion som lĂ„ter dig stĂ€lla in nĂ€r du vill att kaffet ska vara klart. Kaffet bryggs pĂ„ optimal temperatur mellan 92–96 °C och hĂ„lls varmt mellan 80–85 °C. Blooming Ă€r certifierad av ECBC, vilket garanterar hög kvalitet.Enkel att anvĂ€nda och rengöraBlooming Coffee Maker Prime kaffebryggare Ă€r enkel att anvĂ€nda och rengöra. Den har ett avtagbart filter som du kan diska i maskin och en automatisk avstĂ€ngningsfunktion som sparar energi. Kaffebryggaren har ocksĂ„ ett vattenindikatorfönster som visar hur mycket vatten som finns i behĂ„llaren.Snygg design som passar alla kökBlooming Coffee Maker Prime kaffebryggare har en snygg design som passar alla kök. Den har ett ergonomiskt handtag och en droppfri pip som gör det lĂ€tt att hĂ€lla upp kaffet. Kaffebryggaren har ocksĂ„ ett integrerat sladdförvaringssystem som hĂ„ller din bĂ€nk fri frĂ„n röra.BestĂ€ll din Blooming Coffee Maker Prime kaffebryggare idagOm du vill njuta av ett aromatiskt och smakrikt kaffe varje dag, bestĂ€ll din Blooming Coffee Maker Prime kaffebryggare idag.
OBH Nordica Blooming Prime kaffebryggare, sand finns i kategorin Kaffebryggare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken