HAY Mousqueton Portable bordslampa, steel
Se fler bilder »

HAY Mousqueton Portable bordslampa, steel

HAY

1 721:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

HAY Mousqueton Portable bordslampa - En uppladdningsbar och vÀderbestÀndig lampa med karbinhakeVill du ha en lampa som du kan hÀnga upp var som helst och flytta runt efter behov? Med HAY Mousqueton Portable bordslampa fÄr du en lampa som Àr bÄde praktisk och snygg. Denna lampa har en karbinhake som gör att du kan fÀsta den pÄ olika stÀllen, till exempel pÄ ett bord, en gren eller en stol. Den Àr ocksÄ uppladdningsbar och har en integrerad touchdimmer, sÄ du kan justera ljusstyrkan efter önskemÄl. Den Àr dessutom vÀderbestÀndig, sÄ du kan anvÀnda den bÄde inomhus och utomhus.HAY Mousqueton Portable bordslampa Àr designad av Inga Sempé och har en modern och minimalistisk estetik. Den finns i flera fÀrger, till exempel rostfritt stÄl, jÀrn och mÀssing. Bordslampan har en diameter pÄ 19,5 cm och en höjd pÄ 30,5 cm. Den har en LED-ljuskÀlla som ger ett varmt och behagligt ljus och har en IP-klass pÄ 44, vilket innebÀr att den tÄl vattenstÀnk och damm.HAY Mousqueton Portable bordslampa Àr den idealiska lampan för dig som vill ha en flexibel och stilren belysning.
HAY Mousqueton Portable bordslampa, steel finns i kategorin Lampa.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken