OBH Nordica Blooming Coffee Maker 1,25 liter, silver
Se fler bilder »

OBH Nordica Blooming Coffee Maker 1,25 liter, silver

OBH Nordica

1 390:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med OBH Nordica kaffebryggare kan du fÄ ett kaffe som har mer smak, arom och karaktÀr med bara ett knapptryck. VÄr kaffebryggare Àr ECBC-certifierad vilket betyder att den hÄller hög standard för kaffebryggare. Den har Àven en sÀrskild bloomingfunktion som blötlÀgger det malda kaffet innan bryggning och slÀpper ut koldioxid som kan göra kaffet surt annars. Detta bygger pÄ Pour Over metoden, men du behöver bara trycka pÄ en knapp! Den fina handgjorda glaskannan kan brygga upp till tio koppar kaffe pÄ bara 5-7 minuter. Det fÀrdiga kaffet har en idealisk temperatur pÄ 80-85 grader som maximerar kaffets arom. Kaffebryggaren har ocksÄ anvÀndbara funktioner som drop-stopp för att förhindra spill och auto shut-off för sÀker anvÀndning. Den stilrena Blooming Coffee Maker har ett hölje i aluminium och Àr en fin detalj i köket. Upplev ett kaffe med mer smak och arom och karaktÀr! Vad innebÀr ECBC-stÀmpeln?ECBC-stÀmpeln Àr ett kvalitetsmÀrke för kaffebryggare som ges av European Coffee Brewing Centre. Det Àr en oberoende organisation som granskar och godkÀnner kaffebryggare efter höga krav pÄ bryggtemperatur, bryggtid och extraktion. En ECBC-godkÀnd kaffebryggare sÀkerstÀller att du fÄr ett perfekt bryggt kaffe med optimal smak och arom. Under en begrÀnsad period sÄ har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lÀmna tillbaka produkten om du inte Àr nöjd.
OBH Nordica Blooming Coffee Maker 1,25 liter, silver finns i kategorin Kaffebryggare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken