Nordic Ware NaturalsŸ Prism Quarter bakplÄt, 33 cm
Se fler bilder »

Nordic Ware NaturalsŸ Prism Quarter bakplÄt, 33 cm

Nordic Ware

179:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

NaturalsŸ Prism Quarter bakplÄt har en praktisk rÀfflad design som gör att dina rÄvaror blir hÀrligt krispiga nÀr du tillagar dem i ugnen. Det beror pÄ att rÀfflorna slÀpper igenom ugnens luftflöde, vilket ger ett krispigare och godare resultat. PlÄten Àr dessutom tillverkad av aluminium, vilket ger en jÀmn och effektiv tillagning. Perfekt för till exempel rotfrukter, grönsaker, fisk, kyckling och mycket mer.PlÄten Àr 32,9 centimeter bred, 24,4 centimeter djup och 2,9 centimeter hög. Kanterna Àr stÄlgalvaniserade, vilket gör att plÄten hÄller formen Àven vid höga temperaturer. Du fÄr dessutom livstidsgaranti, sÄ att du kan vara sÀker pÄ att plÄten hÄller vad den lovar.Vi rekommenderar att du diskar plÄten för hand för att bibehÄlla fÀrgen pÄ bÀsta sÀtt. AnvÀnd alltid bakplÄtspapper eller smöra/olja in plÄten innan du anvÀnder den. Undvik att anvÀnda metallredskap eftersom det kan repa ytan. AnvÀnd istÀllet redskap av trÀ, silikon eller nylon.
Nordic Ware NaturalsŸ Prism Quarter bakplÄt, 33 cm finns i kategorin BakplÄt.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken