Nespresso CitiZ & Milk kaffemaskin, 1 liter, svart
Se fler bilder »

Nespresso CitiZ & Milk kaffemaskin, 1 liter, svart

Nespresso

2 401:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med Nespresso CitiZ & Milk fĂ„r du en modern kapselmaskin i elegant retrodesign. Maskinen Ă€r inspirerad av det bĂ€sta frĂ„n bĂ„de dĂ„tid och nutid, och ger dig kaffe av hög kvalitet – allt frĂ„n espresso och lungo till olika mjölkdrycker. Tack vare den inbyggda Aeroccino-mjölkskummaren har det aldrig varit enklare att fĂ„ till perfekt mjölkskum direkt i koppen, oavsett om du föredrar varm eller kall mjölk. OĂ€ndliga kaffemöjligheter, med ett enkelt knapptryck.Nespresso CitiZ & Milk har en tryck pĂ„ 19 bar, som verkligen framhĂ€ver kaffets delikata aromer och skapar en oemotstĂ„ndlig crema. Du har tvĂ„ olika koppstorlekar att vĂ€lja pĂ„: espresso, 40 ml och lungo, 110 ml. Maskinen har en uppvĂ€rmningstid pĂ„ enbart 25 sekunder, sĂ„ att du fĂ„r din goda kopp pĂ„ nolltid. Du fĂ„r helt enkelt en anvĂ€ndarvĂ€nlig kaffemaskin som ger dig drycker pĂ„ baristanivĂ„ – gott kaffe varje gĂ„ng.Maskinen Ă€r 21,9 centimeter bred, 37,2 centimeter hög och har ett djup pĂ„ 27,8 centimeter. Den Ă€r dessutom utrustad med ett smart energisparlĂ€ge, som gör att maskinen stĂ€nger av sig automatiskt efter nio minuter (kan justeras upp till 30 minuter).
Nespresso CitiZ & Milk kaffemaskin, 1 liter, svart finns i kategorin Kaffebryggare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken