Nachtmann Ethno karaff 1,11 liter
Se fler bilder »

Nachtmann Ethno karaff 1,11 liter

Nachtmann

587:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

NÀr du ska mixa och servera drinkar och cocktails Àr Nachtmanns Ethno-karaff din nya bÀsta vÀn. Karaffen Àr designad med en rymlig öppning, som gör det enkelt att experimentera och blanda ingredienserna direkt i karaffen. Ethno-karaffen Àr designad med omsorg, sÄ att du enkelt och problemfritt kan servera, eftersom den unika konstruktionen förhindrar att karaffen droppar. Den Àr gjord av det finaste kristallglaset vilket ger den en extraordinÀr elegans och glamour samt ett fint ljusspel nÀr ljuset trÀffar den pÄ kvÀllen. Ethno-karaffen Àr en del av Nachtmanns Ethno-glasserie. Den hÀr serien utmÀrker sig med sitt karaktÀristiska uttryck, som kommer frÄn ett distinkt och harmoniskt mönster av tÀtt packade facetterade element. Karaffen rymmer 1,11 liter och tÄl dessutom diskmaskin.
Nachtmann Ethno karaff 1,11 liter finns i kategorin Karaff.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken