Steba Riskokare, 1,8 liter, stÄl/vit
Se fler bilder »

Steba Riskokare, 1,8 liter, stÄl/vit

Steba

731:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

HÀr fÄr du en praktisk och smart riskokare frÄn tyska Steba och deras modell STKR2. Riskokaren har en praktisk storlek för det mindre hushÄllet, den rymmer 3,5 liter och har en rekommenderad vattenkapacitet pÄ 1,8 liter. Maskinen Àr lÀtt att anvÀnda och styrs genom en knapp. NÀr riset kokat klart hÄlls det varmt med hjÀlp av maskinens termosteknologi.Riskokarens lock Àr belagt med non-stick, vilket gör det lÀtt att rengöra. Locket Àr Àven utrustat med ett handtag sÄ att du smidigt kan flytta kokaren. Utsidan Àr tillverkad i rostfritt stÄl. I paketet ingÄr en sked samt en Änginsats med vilken du kan Änga bÄde fisk och grönsaker.
Steba Riskokare, 1,8 liter, stÄl/vit finns i kategorin Riskokare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken