Magnor Linen mugg 35 cl, linblomst
Se fler bilder ¬Ľ

Magnor Linen mugg 35 cl, linblomst

Magnor

239:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En mugg från Magnors Linen-serie, omsorgsfullt designad av den kända norska inredningsarkitekten Halvor Bakke. Muggen har en kapacitet på 35 centiliter och är dekorerad med linneblommor som harmonierar perfekt med linneinredningen. Halvor Bakke är inspirerad av naturen och ljusa interiörer och har hämtat sin inspiration direkt från ett linnetyg i sitt eget linneskåp på småbruket Trae i Stavern i Norge. Resultatet är vackra, tidlösa och funktionella produkter som passar till frukost, lunch, middag och kvällsmat. Muggen är praktisk eftersom den kan användas i både mikrovågsugn och diskmaskin.Linen-serien består av åtta funktionella delar, bland annat olika varianter av muggar, tallrikar och skålar. Designen är noga genomtänkt in i minsta detalj och tillverkad av fältspatsporslin med en hållbar glasyr, hög vithet och hållfasthet. Varje föremål i serien bär Halvor Bakkes distinkta signatur på undersidan, vilket ger en extra touch av äkthet och kvalitet.
Magnor Linen mugg 35 cl, linblomst finns i kategorin Kopp.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken