Magnor Cap Classique vattenglas 33 cl
Se fler bilder »

Magnor Cap Classique vattenglas 33 cl

Magnor

194:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Ett 37 centiliters vattenglas frÄn Magnor, som ingÄr i den exklusiva Cap Classique-serien. Det hÀr glaset Àr inte bara munblÄst med omsorg, utan ocksÄ noggrant handgjort av erfarna glasblÄsare, vilket garanterar oövertrÀffad kvalitet. Med sin enkla, tidlösa och sofistikerade form Àr glaset sÀrskilt utformat för att ge dig det perfekta dryckesögonblicket. Serien har designats av den begÄvade norska inredningsarkitekten Halvor Bakke, som inspirerades av sina resor till Sydafrika och de blÀndande vackra vingÄrdar som pryder landskapet dÀr.I den exklusiva serien ingÄr inte bara vattenglas utan Àven vinglas, champagneglas, ölglas och en mÄngsidig karaff som fungerar som en elegant dekanter. Varje glas kÀnnetecknas av Halvor Bakkes distinkta signatur, en stolt pÄminnelse om premiumkvalitet och Àkta hantverkskunnande. Förutom sin blÀndande skönhet Àr dessa glas ocksÄ mycket praktiska och kan sÀkert diskas i diskmaskinen utan att förlora sin charm eller lyster.
Magnor Cap Classique vattenglas 33 cl finns i kategorin Vattenglas.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken