Klean Kanteen Isolerad flaska med ögelkork, 592 ml, teal
Se fler bilder »

Klean Kanteen Isolerad flaska med ögelkork, 592 ml, teal

Klean Kanteen

315:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

En praktisk och stöttÄlig isolerad flaska frÄn Klean Kanteen med ögelkork som gör det enkelt att hÀnga flaskan pÄ till exempel en ryggsÀck nÀr du Àr pÄ sprÄng och vill snabbt och enkelt kunna dricka. Tack vare dubbelisolerade vÀggar och TK Closure (som innebÀr ytterligare isolerande gÀngdesign i mynningen) kommer drycken att vara kall upp till hela 63 timmar timmar och varm upp till 24 timmar. Flaskan passar de flesta mugghÄllare och korken lÀcker inte. Den isolerade flaskan Àr bÄde BPA-fri och bestÄr av 18/8 rostfritt stÄl vilket innebÀr att den Àr godkÀnd för livsmedel. Och du behöver inte oroa dig för att nÄn envis lukt eller smak kvarstÄr: flaskan Àr enkel att rengöra och Àven om den tÄl diskmaskin Àr det rekommenderat att diska den för hand. TÀcks av Klean Kanteens Strong as Steel-livstidsgaranti.
Klean Kanteen Isolerad flaska med ögelkork, 592 ml, teal finns i kategorin Isolerad flaska.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken