KitchenAid Wok i aluminium - 30 cm
Se fler bilder »

KitchenAid Wok i aluminium - 30 cm

KitchenAid

1 117:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med en kombination av högsta möjliga prestanda och hÄllbarhet, ger KitchenAids Forged Hardened Aluminium-kollektion och deras wok pÄ 30 cm, en överlÀgsen matlagningsupplevelse. Den hÀr reptÄliga woken erbjuder en lÄngvarig prestanda och Àr universellt anpassad till alla spishÀllstyper, Àven induktion. Tack vare det robusta smidda aluminiumet uppvÀrms köksredskapen snabbt och behÄller sin form.Bland funktionerna finner du en non-stick-belÀggning som underlÀttar matlagningen. Dess robusta handtag i rostfritt stÄl ger ett sÀkert grepp, vilket gör det lÀtt att hantera woken. För att ytterligare underlÀtta anvÀndandet, Àr denna wok diskmaskinssÀker för enkel rengöring. Dessutom Àr woken ugnssÀker upp till 220°C, vilket gör den idealisk för att grilla rÀtter, skapa den dÀr hÀrliga krispiga ytan eller för att hÄlla mÄltiden varm.Förutom praktiska funktioner har KitchenAids Forged Hardened Aluminium-wok Àven en tidlös design, med en mattsvart utsida och handtag i borstat rostfritt stÄl. För att skydda non-stick-belÀggningen rekommenderas anvÀndning av trÀ- eller plastredskap
KitchenAid Wok i aluminium - 30 cm finns i kategorin Wokpanna.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken