Weber Spirit II E-320 GBS Gasolgrill
Se fler bilder »

Weber Spirit II E-320 GBS Gasolgrill

Weber

7 899:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Webers sortiment innehĂ„ller grillar av högsta kvalitet! En förstklassig gasolgrill som underlĂ€ttar matlagningen pĂ„ alla plan Ă€r Spirit II E-320 GBS. HĂ€r imponeras du av det högpresterande grillsystemet GS4 och porslinsemaljerat Gourmet BBQ System-grillgaller i gjutjĂ€rn. Samla hela familjen och njut av en otroligt god middag! Flavorizer Bars ger maten en utsökt smak nĂ€r köttsaft och fett droppar ner och förĂ„ngas pĂ„ ett innovativt sĂ€tt. Den hĂ€r grillen har allt du kan behöva! SidobrĂ€nnaren gör att du till och med kan koka potatis eller röra till en god sĂ„s samtidigt som du har koll pĂ„ grillningen. Grillen blir till ett komplett utomhuskök som du kommer att Ă€lska! Spirit II E-320 GBS har tre stycken brĂ€nnare som ger optimal vĂ€rmefördelning. BrĂ€nnarna tĂ€nds extra snabbt med Infinity-tĂ€ndning. Grillen Ă€r modernt utformad, och Ă€r kompatibel med iGrill 3. Det finns Ă€ven ett fetthanteringssystem som leder bort fett automatiskt. Det fĂ€llbara sidobordet och den öppna vagnen ger dig mer förvaring för diverse redskap och tillbehör. Om du grillar stora mĂ€ngder mat Ă€r vĂ€rmehyllan utmĂ€rkt. HĂ€r kan du hĂ„lla maten varm medans du grillar fĂ€rdigt. Underbart!HĂ€r presenteras grillen i en klassiskt svart fĂ€rg. Designen Ă€r otroligt stilfull och passar utmĂ€rkt i vilken trĂ€dgĂ„rd som helst! Om nĂ„gon undrade vad det blir för mat ikvĂ€ll sĂ„ Ă€r svaret sjĂ€lvklart grillat!Specifikationer:- FĂ€rg: Black.- Gasolgrill.- Grillyta: 60 x 44 cm.- Vikt: 55,02 kg. - MĂ„tt: 144,78 x 132,1 x 66,04 cm.- GS4 grillsystem.- Infinity-tĂ€ndning.- 3 brĂ€nnare för optimal vĂ€rmefördelning.- Flavorizer Bars som anvĂ€nder förĂ„ngad köttsaft och fett för att ge maten god smak.- Automatiskt fetthanteringssystem.- iGrill 3-kompatibel (sĂ€ljs separat).- Porslinsemaljerat Gourmet BBQ System-grillgaller i gjutjĂ€rn som passa för alla GBS-insatser.- Öppen vagn och fĂ€llbart sidobord för förvaring.- VĂ€rmehylla.- SidobrĂ€nnare för tillagning av tillbehör.
Weber Spirit II E-320 GBS Gasolgrill finns i kategorin Gasolgrill.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken