KitchenAid Brödrost 2 skivor, almond cream
Se fler bilder »

KitchenAid Brödrost 2 skivor, almond cream

KitchenAid

2 299:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med KichenAid brödrost blir varje frukost till en stund av ren njutning. Perfekt nĂ€r du vill njuta av en god frukost och vĂ€cka kroppen till liv med doften av nyrostat bröd, perfekt krispigt och gyllenbrunt. Brödrosten har tvĂ„ fack som Ă€r hela fyra centimeter breda, vilket gör att du utan problem kan rosta Ă€ven tjockare brödskivor. Brödrosten Ă€r dessutom inte bara ett nöje att anvĂ€nda, utan otroligt snygg pĂ„ bordet eller köksbĂ€nken. Den ikoniska designen frĂ„n KitchenAid hjĂ€lper dig att sĂ€tta detaljerna – perfekt nĂ€r du letar efter en kombination av form och funktion som du gĂ€rna kan lĂ„ta stĂ„ framme i köket.
KitchenAid Brödrost 2 skivor, almond cream finns i kategorin Brödrost.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken