Eva Trio Professionell lÄngpanna med galler 35 x 25 cm
Se fler bilder »

Eva Trio Professionell lÄngpanna med galler 35 x 25 cm

Eva Trio

460:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Eva Trio Professionell lĂ„ngpanna hjĂ€lper dig att nĂ„ ett perfekt resultat oavsett om du rostar grönsaker, steker kyckling eller ugnsbakar fisk. Den Ă€r utrustad med en keramisk Slip-LetÂź-belĂ€ggning som sĂ€kerstĂ€ller att maten slĂ€pper snabbt och enkelt, sĂ„ att rengöringen blir lekande lĂ€tt. Den tĂ„l upp till 400°C, sĂ„ att du kan laga mat pĂ„ riktigt höga temperaturer utan problem. Det medföljande stekgallret gör att kött och fĂ„gel ligger plant och upphöjt ovanför botten, vilket ger ett jĂ€mnare och bĂ€ttre resultat. NĂ€r maten Ă€r klar slipper du tĂ€nka pĂ„ disken – allt du behöver göra Ă€r att stĂ€lla in lĂ„ngpannan i diskmaskinen.
Eva Trio Professionell lÄngpanna med galler 35 x 25 cm finns i kategorin LÄngpanna.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken