Kay Bojesen Sandman, blÄ/ljusblÄ
Se fler bilder »

Kay Bojesen Sandman, blÄ/ljusblÄ

Kay Bojesen

758:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Kay Bojesens sandman Àr tillverkad av FSC-mÀrkt mÄlat boktrÀ. John Blund ansluter sig till Kay Bojesens omtyckta figuriner som Sotaren, Herdinnan och Konstapeln. Han kommer leendes iförd nattskjorta, pyjamasbyxor, tofflor, en liten hatt, och tvÄ paraplyer. Figuren Àr baserad pÄ Kay Bojesens ursprungliga figurin med enkelt och minimalistiskt uttryck.Kay Bojesen grundades 1932 och Àr en av Skandinaviens mest populÀra designers. Filosofin bakom verken Àr att bra design ska vara tillgÀnglig för alla och produkterna ska ha en kvalitet skapad av material som Àr bra för miljön. Idag anses Kay Bojesen vara ett av Danmarks största namn bland designers och hans underbara fantasi ger glÀdje över hela vÀrlden, Är efter Är.
Kay Bojesen Sandman, blÄ/ljusblÄ finns i kategorin Prydnad.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken