Satake Ångkokare 25 cm, bambu
Se fler bilder »

Satake Ångkokare 25 cm, bambu

Satake

399:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Satake Ă„ngkokare Ă€r en praktisk och snygg köksredskap som lĂ„ter dig Ă„ngkoka mat pĂ„ ett traditionellt asiatiskt sĂ€tt. Med denna Ă„ngkokare kan du tillaga dumplings, grönsaker, fisk, kött och andra rĂ€tter som blir saftiga och smakrika. Ångkokaren Ă€r tillverkad av naturlig bambu som har flĂ€tats till tvĂ„ korgar och ett lock. Bambun har Ă€ven förstĂ€rkts med metallband för att öka hĂ„llbarheten och stabiliteten. Ångkokaren har en diameter pĂ„ 25 cm och en höjd pĂ„ 15 cm. Den passar för de flesta kastruller och wokar som har samma storlek eller större. Du kan enkelt stapla flera Ă„ngkokare pĂ„ varandra för att laga mer mat samtidigt. Satake Ă„ngkokare Ă€r ett perfekt tillbehör för dig som vill utforska det asiatiska köket och laga mat pĂ„ ett nyttigt och enkelt sĂ€tt.
Satake Ångkokare 25 cm, bambu finns i kategorin Ångkokare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken