Iittala Teema djup tallrik, 21cm, vintage brun
Se fler bilder »

Iittala Teema djup tallrik, 21cm, vintage brun

Iittala

204:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Djup tallrik som Àr anvÀndbar till bÄde frukost en vardagsmorgon och till servering av frukt och dessert en fredagskvÀll. Tallriken mÀter 21 cm i diameter och Àr framstÀlld i porslin i hög kvalitet. Iittala Àr kÀnt för sin grundliga bearbetning av materialet, och dÀrför fÄr du en hÄllbar djup tallrik, som hÄller sig snygg efter otaliga serveringar. Tallriken tÄl dessutom bÄde maskindisk, mikrovÄgsugn och nedfrysning.Mannen bakom Teema-seriens design Àr den finska designern Kaj Franck, som Àven har designat andra serier frÄn Iittala som exempelvis Scandia och Kartio. I designen Àr vikt lagd pÄ det universella och tidlösa, sÄ tallriken passar in i andra designserier. En djup tallrik frÄn Teema kan anvÀndas till mycket i mÄnga Är, utan att gÄ ur mode.
Iittala Teema djup tallrik, 21cm, vintage brun finns i kategorin Djup tallrik.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken