G3 Ferrari Tisaniere vattenkokare 1,7 liter
Se fler bilder »

G3 Ferrari Tisaniere vattenkokare 1,7 liter

G3 Ferrari

799:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vattenkokare Tisaniere frÄn G3 Ferrari - en elegant och praktisk köksassistent Om du Àlskar att njuta av en kopp te, kaffe eller annan varm dryck, dÄ passar vattenkokaren Tisaniere frÄn G3 Ferrari dig. Denna vattenkokare Àr inte bara snygg och stilren, utan ocksÄ smart och funktionell. Den har en stor kapacitet pÄ 1,7 liter, sÄ att du kan koka vatten för hela familjen eller gÀsterna pÄ en gÄng. Den har ocksÄ en display som visar den aktuella temperaturen, samt en justerbar termostat som lÄter dig vÀlja mellan Ätta olika temperaturer frÄn 40°C till 100°C. PÄ sÄ sÀtt kan du anpassa temperaturen efter din smak och typ av dryck. Vattenkokaren har dessutom flera sÀkerhetsfunktioner, som överhettningsskydd, automatisk avstÀngning och skyddat vÀrmeelement. Den Àr ocksÄ sladdlös och kan roteras 360 grader, vilket gör den enkel att lyfta och hÀlla. Sladden kan snurras in i basplattan nÀr den inte anvÀnds, sÄ att du sparar plats pÄ köksbÀnken. Vattenkokaren Àr tillverkad av rostfritt stÄl av hög kvalitet, och har en elegant design som passar in i alla moderna kök. Den bÀr ocksÄ namnet Ferrari, som Àr ett av de mest prestigefyllda varumÀrkena i vÀrlden.
G3 Ferrari Tisaniere vattenkokare 1,7 liter finns i kategorin Vattenkokare.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken