OnePan NGP stekpanneset 24 cm + 28 cm
Se fler bilder »

OnePan NGP stekpanneset 24 cm + 28 cm

OnePan

3 190:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

OnePan Ă€r en revolutionerande stekpanna som Ă€r gjord för att vara hĂ„llbar och cirkulĂ€r. Den Ă€r tillverkad av Ă„tervunnet aluminium som ger en jĂ€mn och effektiv vĂ€rmefördelning. Den har ocksĂ„ en keramisk non-stick-belĂ€ggning som fungerar med alla slags redskap, Ă€ven de i metall. Du kan anvĂ€nda pannan pĂ„ alla spisar och i ugn upp till 300°C. Det som gör OnePan unik Ă€r att du kan Ă„terstĂ€lla den till nyskick nĂ€r den blir sliten, istĂ€llet för att kasta den och köpa en ny. Detta kallas för ReCoat och gĂ„r till sĂ„ att du bestĂ€ller en ny panna via onepan.se. Du fĂ„r dĂ„ hem en nyrenoverad OnePan som Ă€r som ny. I samma paket finns en retursedel som du anvĂ€nder för att skicka tillbaka din gamla panna. Den gamla pannan blir sedan omgjord och skickad till en annan kund. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du spara pengar och miljö – en smart och cirkulĂ€r lösning. Nu kan du dessutom fĂ„ ett set med tvĂ„ OnePan stekpannor, en med diameter pĂ„ 24 cm och en med diameter pĂ„ 28 cm. Det Ă€r perfekt för dig som vill ha en stekpanna för varje tillfĂ€lle, oavsett om du vill steka mindre eller större portioner. Med OnePan fĂ„r du en stekpanna som Ă€r bĂ„de praktisk och miljövĂ€nlig.
OnePan NGP stekpanneset 24 cm + 28 cm finns i kategorin Stekpanna sett.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken