HAY X-Large Square isform, mintgrön
Se fler bilder »

HAY X-Large Square isform, mintgrön

HAY

234:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vill du göra dina drinkar mer attraktiva och hÄlla dem kalla lÀngre? DÄ behöver du HAYs isform, som lÄter dig skapa tolv stora och snygga isbitar med en enkel och smidig design. HAYs isform Àr tillverkad av flexibel och hÄllbar silikon, som gör det lÀtt att ta ut och rengöra isbitarna. Dessutom tÄl den maskindisk, sÄ du slipper krÄngla med handdisk.Varför ska du vÀlja HAYs isform?HAYs isform Àr inte som andra isformar. Den har flera unika egenskaper som gör den till ett mÄste för alla som Àlskar drinkar. HÀr Àr nÄgra av dem:Stora isbitar: HAYs isform ger tolv stora isbitar. Det betyder att de smÀlter lÄngsammare Àn vanliga isbitar, vilket hÄller din drink kall och frÀsch lÀngre. Dessutom ser de mycket snyggare ut i glaset Àn smÄ och trÄkiga isbitar.Flexibel silikon: HAYs isform Àr gjord av högkvalitativ silikon, som Àr bÄde flexibel och hÄllbar. Det gör det enkelt att trycka ut isbitarna ur formen utan att de fastnar eller spricker. Silikonet Àr ocksÄ motstÄndskraftigt mot flÀckar, lukter och bakterier, sÄ du kan vara sÀker pÄ att dina isbitar Àr rena och frÀscha.
HAY X-Large Square isform, mintgrön finns i kategorin Isformar.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken