Global Knivset med 5 knivar
Se fler bilder »

Global Knivset med 5 knivar

Global

3 499:-
Gå till butik »
Gå till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Knivset med 5 knivar från fantastiska Global. I detta knivset får du alla knivar du behöver för att briljera i köket. Ett perfekt knivset till dig som vill få mycket kvalité för pengarna.Innehåller:Global G-2 Kockkniv 20 cmDetta är baskniven i globalsortimentet. Den kniv som de flesta köper först. Kockkniven är tillverkad i det hårda och rostfria stålet Cromova 18. Globals design har varit den samma sedan köksknivarna började tillverkas i mitten på 80-talet. Globalknivarna är kända världen över och det är inte så konstigt med tanke på knivarnas höga kvalitet och vassa blad. Global G-9 Brödkniv 22 cm TandadMed denna brödkniv från Global blir uppskärningen av varje bröd ett nöje. Den perfekt utformade tandningen tillsammans med brödknivens skärpa gör att kniven glider lätt och smidigt genom alla sorts bröd. Slipp ojämna och sneda brödskivor i framtiden med Globals 22 cm brödkniv.  Global GS-5 Grönsakskniv 14 cmHacka och skiva grönsaker med Globals sylvassa grönsakskniv. Grönsakskniven gör att arbeta med grönsaker till ett sant nöje.Global GS-11 Allkniv 15 cm FlexibelGlobals allkniv, med en bladlängd på 15 cm, fixar det flesta råvarorna. En allkniv som du inte kommer bli besviken på.Global GS-38 Skalkniv 9 cmSkalkniven fixar småpillet utan problem!Alla knivarna levereras tillsammans i en snygg presentförpackning.Globals knivar är indelade i knivar vars serienummer börjar på G, GS, GF eller GSF. G är de vanliga lite större knivarna. GS står för Global Small och dessa är de mindre knivarna i Globals sortiment, de har ett något mindre handtag. GF står för Global Forged, knivarna i denna serie är smidda i ett stycke stål från knivspets till handtagets slut. GSF står således för Global Small Forged det vill säga de mindre smidda knivarna.
Global Knivset med 5 knivar finns i kategorin Knivset.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt från knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivå och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med både svenska och internationella varumärken, och produkterna är tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken är kända för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, så du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rådgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken