Essentials Jäskorgar 2-pack, rund, 28x9 cm
Se fler bilder ¬Ľ

Essentials Jäskorgar 2-pack, rund, 28x9 cm

Essentials

249:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Set om två jäskorgar från Essentials, perfekt för när du bakar ofta eller vill baka flera bröd på samma gång. Korgsetet finns i två varianter: välj mellan två runda korgar (diameter 28 cm, höjd 9 cm) eller två ovala korgar (längd 35 cm, bredd 18 cm, höjd 8 cm). En jäskorg kommer väl till pass när du vill ge ditt jästa bröd en vacker form. Du låter helt enkelt brödet jäsa i kylen över natten, för att sedan vända ut det på en plåt, på en baksten eller i en form. Kom ihåg att lägga mjöl i korgen innan du lägger i degen, så att brödet släpper enkelt efter jäsningen.Brödet ska alltid tas ur jäskorgen innan du bakar det. Jäskorgarna är tillverkade av rotting och ska inte diskas, blötläggas eller köras i ugnen. Rengör dem genom att skrapa eller borsta bort mjöl- och degrester, vilket är enklast när degen har torkat ordentligt.
Essentials Jäskorgar 2-pack, rund, 28x9 cm finns i kategorin Jäskorg.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken