Vargen & Thor Nord bestickset 16 delar, polerat stÄl
Se fler bilder »

Vargen & Thor Nord bestickset 16 delar, polerat stÄl

Vargen & Thor

995:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

NÀr enkel design Àr huvudfokus behöver du inte leta lÀngre Àn till Nord bestickset frÄn svenska Vargen & Thor. Designen Àr diskret och tidlös och tillverkad av högkvalitativt rostfritt stÄl med en polerad stÄlyta. Setet innehÄller 16 delar, bestÄende av fyra gafflar (20,8 cm), fyra knivar (23 cm), fyra skedar (20,5 cm) och fyra teskedar (14,5 cm). Alla produkter har fem Ärs garanti och tÄl maskindisk.Vargen & Thor vill skapa unika produkter som Àr kreativa, men samtidigt tillverkade med smarta materialval och lÄng hÄllbarhet. Deras produkter ska tÄla att anvÀndas och Àr dÀrför designade för att hÄlla lÀnge. I deras sortiment hittar du: kastruller och stekpannor, kockknivar och serveringsbestick samt Àtpinnar och pepparkvarnar.
Vargen & Thor Nord bestickset 16 delar, polerat stÄl finns i kategorin Bestickset.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken