Emerio Smart Airfryer 5,5 liter, svart
Se fler bilder »

Emerio Smart Airfryer 5,5 liter, svart

Emerio

961:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Vill du fritera mat pÄ ett hÀlsosammare och enklare sÀtt? DÄ Àr Emerio Smart Fryer det rÀtta valet för dig. Denna smarta fritös anvÀnder varmluftsteknik som gör att du kan fritera mat med upp till 80% mindre olja Àn vanliga fritöser. Det gör att maten blir krispig utanpÄ och saftig inuti, samtidigt som den innehÄller mindre fett och kalorier Àn vanlig friterad mat. Du kan ocksÄ grilla, baka, steka och vÀrma mat med denna mÄngsidiga apparat. Emerio Smart Fryer har en stor kapacitet pÄ 5,5 liter, vilket gör den idealisk för stora familjer eller festliga tillfÀllen. Du kan tillaga upp till 1,5 kg pommes frites eller 1,8 kg kyckling i ett svep. Du kan ocksÄ vÀlja mellan sju förinstÀllda program som anpassar temperaturen och tiden efter olika typer av mat. Emerio Smart Fryer Àr lÀtt att anvÀnda och rengöra. Du styr den via en pekskÀrm med tydliga symboler och en timer som visar hur lÄng tid det Àr kvar. Fritösen har ett cool touch-hölje som inte blir varmt frÄn utsidan, sÄ du slipper brÀnna dig. Den har ocksÄ en nonstick-belÀggning som gör att maten inte fastnar och att du kan diska den i diskmaskinen. Emerio Smart Fryer Àr en modern och praktisk fritös som ger dig krispig och saftig mat utan onödigt fett. Det Àr ett smart sÀtt att njuta av dina favoritrÀtter utan att kompromissa med smaken eller hÀlsan. Med Emerio Smart Fryer sparar du ocksÄ tid, energi och pengar eftersom du inte behöver anvÀnda mycket olja eller vÀnta pÄ att oljan ska bli varm. Dessutom Àr det bÀttre för miljön eftersom du minskar mÀngden avfall och utslÀpp som oljan orsakar. Emerio Smart Fryer Àr inte som andra varmluftsfritöser pÄ marknaden. Den har en unik design som gör att luften cirkulerar jÀmnt runt maten och ger ett perfekt resultat varje gÄng. Den har ocksÄ en hög effekt pÄ 1400 watt som gör att maten blir klar snabbare Àn med andra modeller. Den har ocksÄ en svart fÀrg och ett modernt utseende som passar in i alla kök. BestÀll din Emerio Smart Fryer idag och upptÀck skillnaden med varmluftsteknik. LÄt dig imponeras av den krispiga och saftiga maten som Emerio Smart Fryer levererar.
Emerio Smart Airfryer 5,5 liter, svart finns i kategorin Airfryer.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken