Det Vilda Skafferiet SkÀrbrÀda 40 cm x 30 cm, naturoljad ek
Se fler bilder »

Det Vilda Skafferiet SkÀrbrÀda 40 cm x 30 cm, naturoljad ek

Det Vilda Skafferiet

954:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

SkĂ€rbrĂ€da av ek frĂ„n Ukraina - Det Vilda Skafferiet För att komplettera din matupplevelse har Det Vilda Skafferiet samarbetat med ukrainska sĂ„gverk för att producera denna unika skĂ€rbrĂ€da av ek. Den Ă€r gjord av spillbitar som annars skulle gĂ„tt till spillo, vilket bidrar till en hĂ„llbar virkesproduktion. Den ukrainska eken har en mycket hög kvalitet och Ă€r ett av de bĂ€sta trĂ€slagen för skĂ€rbrĂ€dor. Denna skĂ€rbrĂ€da har en speciell egenskap: den Ă€r tillverkad av Ă€ndtrĂ€, vilket innebĂ€r att trĂ€fibrerna kan öppna sig och stĂ€nga sig igen vid anvĂ€ndning. Det gör att ytan kan “lĂ€ka sig sjĂ€lv” och att kniven inte slits lika mycket. Om du behandlar din skĂ€rbrĂ€da regelbundet med parafinolja kommer den att hĂ„lla lĂ€nge och se bra ut. BestĂ€ll din skĂ€rbrĂ€da av ek frĂ„n Ukraina idag och fĂ„ en smak av Det Vilda Skafferiet!
Det Vilda Skafferiet SkÀrbrÀda 40 cm x 30 cm, naturoljad ek finns i kategorin SkÀrbrÀda.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken