DBKD Eating Santa Large skÄl, 19 cm, maroon
Se fler bilder »

DBKD Eating Santa Large skÄl, 19 cm, maroon

DBKD

219:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Med skĂ„len Eating Santa frĂ„n DBKD har du det perfekta gömstĂ€llet för julgodiset. NĂ€r du lyfter pĂ„ tomtens luva kan du fylla skĂ„len med alla dina favoriter – dekoration och förvaring i ett. Fin att stĂ€lla pĂ„ köksbĂ€nken, i fönstret, som en del av dukningen. Du kan Ă€ven fylla den med godis och ge bort som julig gĂ„-bort-present. VĂ€lj mellan tre fĂ€rger: Maroon, Multi eller Shiny White. I storlek large Ă€r skĂ„len 18 centimeter hög och har en diameter pĂ„ 12 centimeter. TĂ„l maskindisk.Det svenska företaget DBKD grundades 2012, frĂ„n början i en blomsteraffĂ€r i Vara. Deras första idĂ© var att ta fram en kruka som bĂ„de Ă€r vacker i sig sjĂ€lv och med blommor eller plantor i. Idag Ă€r de ett av Skandinaviens ledande varumĂ€rken inom heminredning och erbjuder ett brett sortiment av stilfulla krukor, vaser och andra detaljer som sĂ€tter pricken över i:et i ditt hem.
DBKD Eating Santa Large skÄl, 19 cm, maroon finns i kategorin SkÄl.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken