Iittala Essence Gin & Cocktailglas 63 cl, 4-pack
Se fler bilder »

Iittala Essence Gin & Cocktailglas 63 cl, 4-pack

Iittala

572:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Essence Gin & Cocktailglas frĂ„n Iittala har den perfekta storleken för gin, coktails och mocktails, med gott om plats för is, frukt, örter och dryck. Glasen har dessutom ett kortare skaft, sĂ„ att de enkelt fĂ„r plats i diskmaskinen nĂ€r festen Ă€r över. En stilrent tillskott till köket eller en fin present till nĂ„gon du tycker om. Finns i set om antingen tvĂ„ eller fyra glas.Serien Essence Ă€r formgiven av den internationellt erkĂ€nda produktdesignern Alfredo HĂ€berli, som ville skapa en serie dricksglas som utmĂ€rker sig genom sin enkelhet. StjĂ€lken och foten pĂ„ alla glas i serien Ă€r identiska för att optimera dess mĂ„ngsidighet och funktion, medan kupornas unika utformning lyfter fram egenskaperna hos olika drycker. Du fĂ„r finska glas i modern och minimalistisk design – en av vĂ€rldens mest hyllade glasserier.
Iittala Essence Gin & Cocktailglas 63 cl, 4-pack finns i kategorin Cocktailglas.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken