Bosign CurveLine Laptray knäbricka med anti-slip, large, pilträ
Se fler bilder ¬Ľ

Bosign CurveLine Laptray knäbricka med anti-slip, large, pilträ

Bosign

995:-
G√• till butik ¬Ľ
G√• till butik ¬Ľ
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehåller reklam genom annonslänkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Bosigns CurveLine Laptray är en praktisk knäbricka avsedd att placeras på benen. Knäbrickan finns i kombinationerna valnöt & grå eller pil & grå, där träets naturliga färger ger varje knäbricka en egen unik karaktär. Kudden under brickan är mjuk och formbar och påminner om en "bean bag" som ger en stabil bas, så att du kan arbeta bekvämt, äta middag i soffan, frukost på sängen eller surfa på nätet i din favoritfåtölj. Brickan har integrerade handtag på sidorna som gör den lätt att bära.Knäbrickan har en halkfri yta som gör att föremål inte glider, även när brickan lutar mer åt ena sidan än den andra. Det avtagbara kuddfodralet är tillverkat av en mjuk och slitstark bomullsblandning som kan tvättas i tvättmaskin i 30 grader.Längd: 48 centimeterBredd: 35 centimeterHöjd: 7 centimeter
Bosign CurveLine Laptray knäbricka med anti-slip, large, pilträ finns i kategorin Serveringsbricka.
Ikon som hänvisare till produktinformationenLäs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB är en svensk e-handel som specialiserar sig på köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden är Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken är också ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

Här är några av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r, allt fr√•n knivar och kastruller till bakformar och k√∂ksmaskiner. Detta g√∂r att du kan hitta allt du beh√∂ver f√∂r att laga mat, oavsett din niv√• och budget.
  • H√∂g kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder k√∂ksredskap och k√∂kstillbeh√∂r av h√∂g kvalitet. F√∂retaget samarbetar med b√•de svenska och internationella varum√§rken, och produkterna √§r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken √§r k√§nda f√∂r sina bra priser. F√∂retaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, s√• du kan hitta k√∂ksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. F√∂retaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig r√•dgivning.

Bagaren och Kocken är ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

Spännande julklappstips från Bagaren och Kocken