Blendtec Blender Designer 625 Black med Twister Jar Kanna
Se fler bilder »

Blendtec Blender Designer 625 Black med Twister Jar Kanna

Blendtec

7 999:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica Neue; color: #454545} p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Helvetica Neue; color: #454545; min-height: 14.0px} Med Designer 625 har Blendtec kombinerat nĂ€sta generations teknik med en förtjusande modern design. Resultatet Ă€r en höghastighetsblender som ger samma resultat som professionella cafĂ©er och restauranger – fast i ditt egna hem! Det Ă€r med en styrka pĂ„ upp till 3 hĂ€stkrafter som Designer 625 fullstĂ€ndigt krossar dina ingredienser och ser till att du fĂ„r ut maximalt med nĂ€ring frĂ„n dina rĂ„varor. Perfekt för dig som vill att nĂ€ringen ska tas upp lĂ€ttare och snabbare av kroppen! Designer 625 kommer med 4 stycken förinstallerade program som Ă€r speciellt anpassade för att snabbt och enkelt ge dig nĂ€ringsrika smoothies, törstslĂ€ckande juicer, varma soppor eller en krĂ€mig glass. Du styr enkelt mixern med den lĂ€ttnavigerade touchpanelen och kan sjĂ€lvklart Ă€ven styra styrkan med hjĂ€lp av de 6 olika hastighetsstegen och den praktiska pulsfunktionen. Till detta paket medföljer tvĂ„ av Blendtecs patenterade kannor. Modellen WildSide+ Jar Ă€r specialdesignad för att skapa en stark virvel som tvingar ner dina rĂ„varor mot knivbladen – oavsett om det Ă€r torra eller vĂ„ta ingredienser. Det ger en mer friktionsfri anvĂ€ndning och ett slĂ€tare resultat. Den andra kannan som medföljer Ă€r den unika Twister Jar, som Ă€r formgiven för de tillfĂ€llena nĂ€r du behöver mixa tyngre röror som nötsmör eller hummus. Kannans speciella lock har nĂ€mligen designats med tvĂ„ stycken roder som gĂ„r ner lĂ€ngs med sidorna, och ser till att dina ingredienser inte fastnar pĂ„ kannorna. Detta motverkar den luftbubbla som gĂ€rna bildas kring knivbladen och stannar upp processen. Tillsammans blir kannorna en komplett duo som ger det dĂ€r lilla extra till din matlagning! Specifikationer Blendtec Designer 625:Effekt: 1560 Watt/3 hĂ€stkrafterKanna: Wildside+ Jar 2,5 literFĂ€rg: SvartHöjd: 41 cmHastigheter: 6 steg + Pulsfunktion Program: 4Kontrollpanel: Touch8 Ă„rs garanti pĂ„ motor och kannaSpecifikationer Twister Jar Kanna:Volym: 1 l BPA-fri plastTĂ„l maskindisk
Blendtec Blender Designer 625 Black med Twister Jar Kanna finns i kategorin Blender.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken