Eva Solo Green Tool hÄlslev 29,5 cm
Se fler bilder »

Eva Solo Green Tool hÄlslev 29,5 cm

Eva Solo

249:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

HĂ„lslev i serien Green Tool frĂ„n Eva Solo, perfekt nĂ€r du vill kunna fiska upp rĂ„varor ur en gryta eller skumma av en soppa. De runda hörnen gör det enkelt att komma Ă„t vid grytans kanter, samtidigt som det rundade handtaget ligger bekvĂ€mt i handen. HĂ„lsleven tĂ„l maskindisk, sĂ„ att du slipper tĂ€nka pĂ„ disken nĂ€r du Ă€r klar i köket.Green Tool Ă€r en serie praktiska köksredskap i stilren design som Ă€r framtagna för att underlĂ€tta god och nyttig matlagning. Seriens syfte Ă€r att förhöja matbordets gröna tillbehör och fĂ„ dem att smaka Ă€nnu godare – ett perfekt val för dig som gĂ€rna Ă€ter mycket frukt och grönsaker.
Eva Solo Green Tool hÄlslev 29,5 cm finns i kategorin HÄlslev.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken