Alessi Girotondo runt fat
Se fler bilder »

Alessi Girotondo runt fat

Alessi

655:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Bagaren och Kocken
Julklappen finns att köpa hos Bagaren och Kocken
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Bagaren och Kocken.

Beskrivning

Det spÀnnande Girotondo-fatet frÄn italienska Alessi Àr en sann synergi av funktionalitet, estetik och italiensk designkonst. Fatet Àr prytt med de ikoniska smÄ figurerna som har kommit att symbolisera Alessis kreativitet och lekfulla instÀllning till design. Designduon King-Kong, bestÄende av Stefano Giovannoni och Guido Venturini, har skapat ett unikt och roligt konstverk för ditt hem med den hÀr skÄlen. Fatet Àr tillverkat av högkvalitativt rostfritt stÄl för hÄllbarhet och lÄng livslÀngd. Den eleganta och moderna formen ger fatet en sofistikerad look som passar alla inredningar. Med en fuktig trasa kan du enkelt ta bort eventuella flÀckar och hÄlla fatet i perfekt skick. Du behöver inte oroa dig för repor eller slitage, eftersom rostfritt stÄl Àr kÀnt för sin hÄllbarhet och tÄlighet.
Alessi Girotondo runt fat finns i kategorin Fat.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Bagaren och Kocken

Bagaren och Kocken AB Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ köksredskap och kökstillbehör. Företaget grundades 2005 och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande e-handlare inom köksprodukter.

För kunden Àr Bagaren och Kocken ett bra alternativ för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom kök. Bagaren och Kocken Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin matlagning.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Bagaren och Kocken till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Bagaren och Kocken erbjuder ett brett utbud av köksredskap och kökstillbehör, allt frĂ„n knivar och kastruller till bakformar och köksmaskiner. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att laga mat, oavsett din nivĂ„ och budget.
  • Hög kvalitet: Bagaren och Kocken erbjuder köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Bagaren och Kocken Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta köksprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Bagaren och Kocken har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Bagaren och Kocken Àr ett bra val för den som vill hitta köksredskap och kökstillbehör av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Bagaren och Kocken