Under Your Skin Sensitive Scalp Treatment Conditioner 250 ml
Se fler bilder »

Under Your Skin Sensitive Scalp Treatment Conditioner 250 ml

Under Your Skin

269:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Upplev hÄrbottens rÀddning: VÄrt Scalp Treatment Balsam för kÀnslig hÄrbotten och mjÀll!SÀg farvÀl till kÀnslig hÄrbotten och vÀlkommen till ett liv med friskt, mjÀllfritt och tjockt hÄr. VÄrt balsam Àr utformat för att omfamna alla hÄrtyper och ge omtanke Ät din hÄrbotten. Det Àr berikat med naturliga extrakt, inklusive svenskt havre och risprotein, som inte bara skyddar och reparerar ditt hÄr utan Àven lugnar din hÄrbotten.För att upptÀcka hemligheterna bakom vÄrt Scalp Treatment Hair Kit och hur det kan revolutionera din hÄrvÄrd, ta en titt pÄ vÄr senaste bloggpost hÀr!Fördelar: MjÀllfri hÄrbotten. För alla hÄrtyper.Lindrar kÀnslig hÄrbotten. Ger en silkeslen kÀnsla och natrulig glansAnvÀndning:Efter schamponering, applicera balsamet, frÀmst pÄ lÀngderna av ditt hÄr.LÄt det verka i nÄgra minuter för att ge nÀring och Äterfuktning, skölj sedan ur balsamet. Tillverkad i Sverige, vegansk, ekologisk & 100% naturlig. AnvÀndning: Efter schamponering, applicera balsamet, frÀmst pÄ lÀngderna av ditt hÄr.LÄt det verka i nÄgra minuter för att ge nÀring och Äterfuktning, skölj sedan ur balsamet. 250 mlbr/Under Your Skin Sensitive Scalp Treatment Conditioner 250 ml
Under Your Skin Sensitive Scalp Treatment Conditioner 250 ml finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Balsam.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko