Under Your Skin Intense Moisture Treatment 150 ml
Se fler bilder »

Under Your Skin Intense Moisture Treatment 150 ml

Under Your Skin

290:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Upplever du torrt, skadat hĂ„r och har dessutom problem med kliande, irriterad hĂ„rbotten och mjĂ€ll? DĂ„ kommer vĂ„r Intense Moisture Treatment hjĂ€lpa dig!Denna hĂ„rinpackning stĂ€rker, Ă„terfuktar och reparerar dina hĂ„rstrĂ„n frĂ„n djupet. Med den kraftfulla ingrediensen Glucaveen som kommer frĂ„n havre bidrar denna Intense Moisture Treatment till att reparera skadade hĂ„rstrĂ„n och stĂ€rker Ă€ven upp torrt hĂ„r. Tester visar ocksĂ„ pĂ„ att Glucaveen Ă€ven reducerar mjĂ€ll, kliande och irriterad hĂ„rbotten med sĂ„ mycket som 25% redan efter 72 timmar.Med ingredienser sĂ„ som ricinolja och solrosolja Ă„terfĂ„r hĂ„ret lyster, glans och fukt. En inpackning som inte kommer svika ditt svall!Fördelar: Återfuktar och reparerar torrt och skadat hĂ„r pĂ„ djupet.Effektivt mot kliande, irriterad hĂ„rbotten och mjĂ€ll.HjĂ€lper till att bygga upp hĂ„rets struktur och styrka.AnvĂ€ndning: Efter att ha schamponerat hĂ„ret, applicera en mĂ€ngd av produkten. Börja i hĂ„rets Ă€ndar och arbeta dig upp mot hĂ„rbotten.LĂ„t inpackningen verka i hĂ„ret mellan 5-15 minuter.Avsluta sedan med att noggrant skölja ur den med kallt vatten.Tillverkad i Sverige, vegansk, ekologisk & 100% naturlig. AnvĂ€ndning: Efter att ha schamponerat hĂ„ret, applicera en mĂ€ngd av produkten. Börja i hĂ„rets Ă€ndar och arbeta dig upp mot hĂ„rbotten.LĂ„t inpackningen verka i hĂ„ret mellan 5-15 minuter.Avsluta sedan med att noggrant skölja ur den med kallt vatten.150 mlbr/Under Your Skin Intense Moisture Treatment 150 ml
Under Your Skin Intense Moisture Treatment 150 ml finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Treatment - HÄrinpackning.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko