Tweezerman Minnie Mouse Just Imagine Eyelash Curler
Se fler bilder »

Tweezerman Minnie Mouse Just Imagine Eyelash Curler

Tweezerman

229:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

FörestĂ€ll dig ögonfransar som fĂ„r dina ögon att glittra 
 VĂ„r klassiska ögonfransböjare har inspirerats av Disneys Minnie Mouses ikoniska ögonfransar och lyfter dina naturliga ögonfransar i en vacker böjning.AnvĂ€ndning:Böj alltid ögonfransarna innan du lĂ€gger pĂ„ mascara. VĂ€rm inte upp böjaren före anvĂ€ndning. AnvĂ€nd inte böjaren pĂ„ den nedre ögonfransarna.Öppna ögonen stort för att föra in och centrera över ögonfransarna.HĂ„ll i nĂ„gra sekunder och öppna sedan lĂ„ngsamt ögonfransböjaren för att slĂ€ppa taget om fransarna.Upprepa lĂ€ngs hela ögonfranslĂ€ngden frĂ„n ruten mot topparna för en Ă€nnu intensivare böjning.br/Tweezerman Minnie Mouse Just Imagine Eyelash Curler
Tweezerman Minnie Mouse Just Imagine Eyelash Curler finns i kategorin Smink - Verktyg - Övrigt.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko