Tweezerman Mickey & Minnie Mouse We Got Ears Mini Slant Tweezer
Se fler bilder »

Tweezerman Mickey & Minnie Mouse We Got Ears Mini Slant Tweezer

Tweezerman

169:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

VÄr lilla sneda pincett har blivit lite mer oemotstÄndlig. Pincetten har inspirerats av Disneys Mickey Mouse och Minnie Mouse och har handfilade, perfekt justerade spetsar för att forma dina ögonbryn med verklig precision.AnvÀndning:Börja med att badda omrÄdet med varmt vatten för att mjuka upp huden och hÄrrötterna sÄ att det blir enklare att plocka hÄrstrÄna med mindre smÀrta.HÄll mitten av pincetten mellan tummen och pekfingret för maximal kontroll.Grip tag i det oönskade hÄrstrÄt med den vinklade pincettspetsen och dra i samma riktning som hÄrstrÄt vÀxer. Det avlÀgsnar hÄrstrÄt frÄn roten.FortsÀtt tills du har avlÀgsnat allt oönskat hÄr.br/Tweezerman Mickey & Minnie Mouse We Got Ears Mini Slant Tweezer
Tweezerman Mickey & Minnie Mouse We Got Ears Mini Slant Tweezer finns i kategorin Smink - Verktyg - Pincett.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko