Tweezerman Facial Razor Replacement Blades
Se fler bilder »

Tweezerman Facial Razor Replacement Blades

Tweezerman

129:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Tweezerman Facial Razor Replacement Blades inkluderar 4 högkvalitativa refillrakblad som passar i verktyget Tweezerman Facial Razor (som sĂ€ljs separat). Med dessa rakblad avlĂ€gsnar du oönskade hĂ„rstrĂ„n och fjun i ansiktet pĂ„ ett enkelt och sĂ€kert sĂ€tt – samtidigt som ansiktet fĂ„r en skonsam exfoliering. De skarpa rakbladen Ă€r gjorda av rostfritt stĂ„l; ett hygieniskt och slitstarkt material som Ă€r enkelt att rengöra.- 4 ersĂ€ttningsrakblad- Gjorda av rostfritt stĂ„l- AvlĂ€gsnar hĂ„r och exfolierar huden- SĂ€ker förvaring ingĂ„rTips!För optimala resultat ska du byta ut rakbladet var 2–3 mĂ„nad eller vid behov.AnvĂ€ndning:1: Nyp tag om verktygets rundade plastdel och dra ut det.2: Vricka försiktigt om rakbladet har fastnat.3: För in ett nytt rakblad i verktyget och kasta det gamla rakbladet pĂ„ ett sĂ€kert sĂ€tt.SkötselrĂ„d: Rengör med alkohol före och efter varje anvĂ€ndning för att förhindra infektion och bakterieuppbyggnad. SĂ€tt tillbaka skyddslocket pĂ„ rakhyveln efter anvĂ€ndning och förvara pĂ„ en torr plats. Hantera rakhyveln varsamt, bladet Ă€r vasst.br/Tweezerman Facial Razor Replacement Blades
Tweezerman Facial Razor Replacement Blades finns i kategorin HÀlsa & VÀlmÄende - HÄrborttagning - Rakning.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko