Spectrum A02 Pink Angled Foundation Brush
Se fler bilder »

Spectrum A02 Pink Angled Foundation Brush

Spectrum

75:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

De tÀtt packade lutande borsten pÄ den vinklade foundationborsten kommer att polera och blanda en mÀngd olika foundations pÄ huden för en airbrush finish. De vinklade borsten Àr designade för att glida utan anstrÀngning över varje kontur och svÄrÄtkomliga omrÄden i ansiktet som runt nÀsan och under ögonen. För bÀsta resultat, börja frÄn mitten av face buff foundation i smÄ cirkulÀra rörelser innan du anvÀnder det vinklade huvudet i lÀtta strykrörelser för att fördela produkten över resten av ansiktet för en sömlös finish. AnvÀnd för att applicera krÀm, flytande eller puderfoundations pÄ huden för en felfri finish. Buffa i lÀtta cirkulÀra rörelser för en sömlös finish. AnvÀnd vinkeln pÄ borsthuvudet för att arbeta in produkten i ansiktets konturer.AnvÀndning:br/Spectrum A02 Pink Angled Foundation Brush
Spectrum A02 Pink Angled Foundation Brush finns i kategorin Smink - Borstar - Foundation.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko