Smuuti Skin Watermelon Jelly Cream 50 ml
Se fler bilder »

Smuuti Skin Watermelon Jelly Cream 50 ml

Smuuti Skin

160:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Smuuti Skin Watermelon Jelly Cream Ă€r en ansiktskrĂ€m med hyaluronsyra och vattenmelonextrakt som absorberas snabbt och gör huden mjuk, smidig och strĂ„lande. KrĂ€men har en unik textur: en mellanform av en lĂ€ttviktig gel och en nĂ€rande krĂ€m.Hyaluronsyra (hyaluronic acid) Ă€r en av de mest kraftfulla Ă„terfuktande ingredienser – den kan binda fukt 10 gĂ„nger sin egen vikt. Resultatet Ă€r en Ă„terfuktad, jĂ€mn och fyllig hud. Återfuktning nyttar alla hudtyper frĂ„n fettig till kĂ€nslig hud.Vattenmelon Ă€r en lĂ€cker, somrig frukt full av vitaminer (A, B och C) och aminosyror som Ă„terfuktar, lugnar och ger lyster. Tack vare vattemelonens hög fukthalt Ă€r den en djupt Ă„terfuktande ingrediens som hjĂ€lper slĂ€ta fina linjer. Utan ingredienser av animaliskt ursprung. För alla hudtyper. 50 mlbr/Smuuti Skin Watermelon Jelly Cream 50 ml
Smuuti Skin Watermelon Jelly Cream 50 ml finns i kategorin HudvÄrd - HudtillstÄnd - Ansikte - Trött & GlÄmig.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko