SIORIS Calm Me Down Cream 50 ml
Se fler bilder »

SIORIS Calm Me Down Cream 50 ml

SIORIS

106:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Lugnet i naturenSioris Ă€r baserat pĂ„ en grund av fĂ€rska och lokalt inköpta produkter, samt undviker konstgjorda ingredienser och ingredienser utvunna ur petrokemikalier sĂ„ lĂ„ngt det gĂ„r. Det gĂ€ller Ă€ven deras ”Calm Me Down”-krĂ€m som bygger pĂ„ en grund av omija-extrakt som kommer frĂ„n Gyeongsangbuk-do-provinsen i Sydkorea – mer specifikt frĂ„n regionen Mungyeong.KrĂ€men Ă€r toppen för alla hudtyper, ger fukt, lindrar och lugnar vid anvĂ€ndning. Vad finns det att inte gilla?Historien bakom denna ingrediens:För att bibehĂ„lla absolut maximal effekt av ingrediensen har Sioris anstrĂ€ngt sig för att hĂ„lla pĂ„ sina kĂ€rnprinciper sĂ„ lĂ„ngt det Ă€r möjligt genom:Lokalt inköpt: Inga lĂ„nga resor? Det betyder att den kommer fram snabbare, utan att vara en börda för miljön.Att jobba med rĂ„materialet: Bokstavligen grunden i att tillverka kosmetika. Rena, omodifierade produkter.Extrahering vid lĂ„ga temperaturer: Högre temperatur Ă€r kĂ€nda för att Ă€ndra eller förstöra vissa av de mer vĂ€rmekĂ€nsliga egenskaperna hos olika ingredienser. En process med lĂ„ga temperaturer tar lĂ€ngre tid och mer resurser, men lĂ„ter mer av nĂ€ringsĂ€mnen överleva under extraheringen.Omedelbar hantering: Att se till att anvĂ€nda fĂ€rska ingredienser sĂ„ snabbt som möjligt Ă€r nyckeln till att behĂ„lla, tja 
 fĂ€rskheten! Samt allt ovan.Dessa koncept appliceras till omija-ingrediensen som, nĂ€r den anvĂ€nds som grund och bas i denna krĂ€m, ser till att vara i toppform!Stötta huden genom vĂ€xterIngrediensen Ă€r patenterad och gjord av extrakt frĂ„n olika vĂ€xter och utvecklad för att hjĂ€lpa till att stötta en ren och frisk hud.TvĂ„ olika sakerDu kan helt enkelt spraya vatten pĂ„ dig sjĂ€lv och ”kĂ€nna” dig Ă„terfuktad, men det kommer inte att dröja sĂ€rskilt lĂ€nge innan vattnet avdunstar.Den hĂ€r krĂ€men hjĂ€lper att faktiskt göra dig Ă„terfuktad genom att sĂ€kerstĂ€lla att huden, och en bit in, fĂ„r den fukt den behöver och dessutom behĂ„ller den.Ingredienser som sheasmör och ceramider hjĂ€lper till att se till att ett skyddande skikt skapas och bibehĂ„lls pĂ„ huden.AnvĂ€ndning:1. AnvĂ€nd under det sista steget i din morgonrutin.2. Applicera 1-2 pumpar i ansiktet och massera försiktigt sĂ„ att den sjunker in bĂ€ttre.50 mlbr/SIORIS Calm Me Down Cream 50 ml
SIORIS Calm Me Down Cream 50 ml finns i kategorin Fler - K-Beauty - HudvÄrd - AnsiktskrÀm.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko