Revox PLEX Multi-Peptide Shampoo Step 4P
Se fler bilder »

Revox PLEX Multi-Peptide Shampoo Step 4P

Revox

125:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

REVOX B77 PLEX MULTI-PEPTIDE SHAMPOO Àr speciellt framtagen för daglig hÄrvÄrd. Med sin unika balanserande formula rengör produkten hÄrbotten och avlÀgsnar belÀggningar utan att slita pÄ huden eller hÄrstrÄna. Schampots milda lödder rengör pÄ djupet, avlÀgsnar överflödigt talg och bevarar fukt sÄ att hÄrbotten och hÄrsÀckarna inte torkar ut eller flagnar. Schampot hjÀlper till att reglera hÄrets naturliga pH-vÀrde vid varje tvÀtt, samtidigt som formulan med Multi-Peptide Complex ökar hÄrets motstÄndskraft mot slitage och förbÀttrar dess elasticitet. De aktiva Àmnena i komplexet hjÀlper till att skydda hÄrfibrerna och stÀrker svagt och skadat hÄr.Sulfatfri. FÀrgsÀker och bra för alla hÄrtyper.AnvÀndning: Applicera i vÄtt hÄr och hÄrbotten, massera upp ett lödder och skölj ur noggrant med ljummet vatten.Varning: Individuell intolerans mot nÄgon av ingredienserna kan förekomma. Undvik kontakt med ögonen! Om produkten hamnar i ögonen, skölj noggrant med vatten!260 mlbr/Revox PLEX Multi-Peptide Shampoo Step 4P
Revox PLEX Multi-Peptide Shampoo Step 4P finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Schampo.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko