Revox PLEX Detoxifying Shampoo Step 4D
Se fler bilder »

Revox PLEX Detoxifying Shampoo Step 4D

Revox

125:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

REVOX B77 PLEX DETOXIFYING SHAMPOO innehÄller en ny blandning av ingredienser som Àr viktiga för att bibehÄlla ett rent och frÀscht hÄr. Formulan avlÀgsnar belÀggningar och orenheter frÄn hÄr och hÄrbotten samtidigt som den ger nÀring och Äterupplivar hÄret. Schampot Àr berikat med kol och framtaget för att rengöra hÄret frÄn rot till topp och avlÀgsna smuts, fett och stylingprodukter som kan tynga ner hÄret och hindra hÄrbotten frÄn att andas. Multi-Peptide Complex hjÀlper till att ÄterstÀlla hÄrets mjukhet och slÀthet samtidigt som det frÀmjar produktionen av Keratin som stÀrker hÄret.Sulfatfri. FÀrgsÀker och bra för alla hÄrtyper.AnvÀndning: Applicera i vÄtt hÄr och hÄrbotten, massera upp ett lödder och skölj ur noggrant med ljummet vatten.Varning: Individuell intolerans mot nÄgon av ingredienserna kan förekomma. Undvik kontakt med ögonen! Om produkten hamnar i ögonen, skölj noggrant med vatten!260 mlbr/Revox PLEX Detoxifying Shampoo Step 4D
Revox PLEX Detoxifying Shampoo Step 4D finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Schampo.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko