Revox JUST Provitamin B5 And Centella
Se fler bilder »

Revox JUST Provitamin B5 And Centella

Revox

75:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

REVOX B77 JUST PROVITAMIN B5 AND CENTELLA Àr en rik allsidig krÀm med en lugnande och reparerande effekt. Denna produkt Àr berikad med den urgamla helande ingrediensen Centella Asiatica (salladsspikblad) för dess lugnande och antiinflammatoriska egenskaper. Produkten hjÀlper till att ÄterstÀlla hudens naturliga balans, lindra obehag och irritationer och stÀrka hudbarriÀren. Panthenol i formulan hjÀlper till att lugna rodnad och förbÀttrar hudens fuktnivÄ för att förhindra torrhet. KrÀmen kan appliceras pÄ alla omrÄden med irritation, ömhet, utslag efter rakning och andra hudbesvÀr. Den milda formulan gör produkten sÀrskilt lÀmplig för regelbunden anvÀndning pÄ ansikte och kropp.Kan anvÀndas med olika REVOX B77 JUST-produkter som en del av din dagliga skönhetsrutin.AnvÀndning: Applicera en liten mÀngd av produkten pÄ det inflammerade omrÄdet och massera försiktigt. Du kan lÄta krÀmen verka pÄ huden utan att absorberas helt eller Äterapplicera vid behov.Varning: Individuell intolerans mot produkten kan förekomma. Utför ett kÀnslighetstest före första anvÀndning. Om du upplever obehag ska du sluta anvÀnda produkten.30 mlbr/Revox JUST Provitamin B5 And Centella
Revox JUST Provitamin B5 And Centella finns i kategorin HudvÄrd - Ansikte - Punktbehandling.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko