Poze Hairextensions Poze Repair & Rebuild Trio
Se fler bilder »

Poze Hairextensions Poze Repair & Rebuild Trio

Poze Hairextensions

609:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Innehåller exklusiva ingredienser med stärkande arganolja och , royal sheabutter som tillför glans och lämnar håret mjukt och spänstigt utan statisk elektricitet.Alla våra produkter är färgbevarande och innehåller värmeskydd. Mjukgör, återuppbygger och reparerar kemiskt behandlat, torrt och skadat hår. Anpassad och utvecklad för att även vårda alla typer av naturliga hair extensions.Poze Repair & Rebuild Shampoo 250ml Massera in schampot i vått hår och hårbotten tills du får ett rikt lödder. Skölj sedan noga och upprepa vid behov. Följ upp med Poze Repair Conditioner. Endast för utvärtes bruk. 250mlPoze Repair & Rebuild Conditioner 250mlPoze Repair & Rebuild Conditioner är ett krämigt och lyxigt balsam med utredande och reparerande formula som är rik på antioxidanter, keratin och vegetabiliskt protein. Användning: Pressa varsamt ut vatten ur håret efter schamponering. Applicera därefter balsam i längder och ut i topparna. Låt verka i ca 1 minut och skölj därefter noga. Om du har hair extensions ska du undvika balsam eller andra feta produkter vid fästet.250mlPoze Repair & Rebuild Masque 200mlPoze Repair & Rebuild Masque är en krämig och lyxig hårinpackning med reparerande formula som är rik på antioxidanter, keratin och vegetabiliskt protein.Keratinet tränger in på djupet för att reparera och ersätta skadade och porösa områden med nytt keratin.Användning: Applicera inpackningen i nytvättat hår och låt verka i 3 minuter. För extra vård applicera generös mängd i handdukstorkat hår och kamma igenom.Låt inpackningen verka i 5-10 minuter så att den penetrerar håret med näring. Skölj och avsluta behandlingen med Poze Repair Conditioner.Använd 1 gång i veckan tills du upplever att håret förbättats därefter kan du minska behandlingen till 2 gånger i månaden.Om du har hair extensions ska du undvika inpackning eller andra feta produkter vid fästena.200mlbr/Poze Hairextensions Poze Repair & Rebuild Trio
Poze Hairextensions Poze Repair & Rebuild Trio finns i kategorin HÄrvÄrd - LöshÄr - Tillbehör.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko