Per Lei Brow Lift Style And Decide Brown
Se fler bilder »

Per Lei Brow Lift Style And Decide Brown

Per Lei

229:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Per Leis Browlift Style and Decide Ă€r ett revolutionerande ögonbrynsvax som passar perfekt för att bĂ„de forma och precisera dina bryn precis som du önskar. InnehĂ„ller en blandning av stĂ€rkande och vĂ„rdande ingredienser.Ger brynen en fyllig och naturlig look pĂ„ brynen.En unik avsmalnande kam med platt baksida lĂ„ter dig enkelt fixera brynen och skapa formen du önskar. Appliceras med fördel pĂ„ brynen, men kan ocksĂ„ anvĂ€ndas pĂ„ fransarna som en lyftande primer.InnehĂ„ller vĂ„rdande och stĂ€rkande ingredienser.Ger perfekt stadga som hĂ„ller hela dagen.Parfymfri – bra val för kĂ€nsliga hudtyper. Den lilla avsmalnande kammen hjĂ€lper dig att skulptera och fixera brynen till den perfekta browlift-effekten och fungerar Ă€ven pĂ„ de mest bĂ„ngstyriga brynen. Brynvaxet Ă€r specifikt utformat för att du enkelt ska kunna ta kontrollen över dina ögonbryn. Formulan Ă€r i en neutral brun fĂ€rg som ger dina bryn en intensivare och fylligare look. Aktiva ingredienserVitamin BStĂ€rker och tillför fukt till brynen, för att förbĂ€ttra hĂ„rets kvalitet och vĂ€lmĂ„ende.GlycerinFörser brynen med intensiv fukt och hĂ„rstrĂ„ets kvalitet förbĂ€ttras vid varje applicering.KarnaubavaxEtt naturligt vegetabiliskt vax som lĂ„ter dig forma och fixera hĂ„rstrĂ„et precis som du vill. Vaxet har Ă€ven skyddande egenskaper. EgenskaperMed Per Leis browlift Style and Decide kan du enkelt förvandla dina ögonbryn precis som du önskar. Allt frĂ„n den naturliga och perfekta brynlooken till den ultimata browlift-effekten Ă€r möjlig – du bestĂ€mmer! Kombinationen av den unika formulan och den perfekta applikatorn, som Ă€r utformad med en avsmalnande kam pĂ„ ena sidan och en platt baksida, kan du bĂ„de applicera och styla brynen precis som du vill, snabbt och enkelt.AnvĂ€ndning:1. Borsta brynen med vaxet i den riktning du vill att brynstrĂ„na ska peka mot.2. Arbeta in vaxet genom dina brynstrĂ„n i uppĂ„tgĂ„ende rörelser. 3. VĂ€nd borsten till den platta baksidan av kammen och tryck strĂ„na försiktigt mot huden. 4. Upprepa processen tills du har uppnĂ„tt önskat resultat. TIPS: Om du vill fylla i glesa omrĂ„den med en penna eller skugga rekommenderar vi att du gör det efter applicering av Browlift - Style and Decide.2,5mlbr/Per Lei Brow Lift Style And Decide Brown
Per Lei Brow Lift Style And Decide Brown finns i kategorin Smink - Ögon - Ögonbryn.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko