Oribe Beautiful Color Masque 175 ml
Se fler bilder »

Oribe Beautiful Color Masque 175 ml

Oribe

765:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Ge liv och lyster till håret med den senaste färgbevarande teknologin. Den här färgförbättrande och reparerande inpackningen är laddad med intensiv vård som stärker hårstrået och ger underbar glans, uv-filter som skyddar färgen och den senaste generationens biopolymerer för att motverka frissigt hår.Användning:Massera, låt verka så länge du vill, skölj ur.För vem: för dig som leker med färg. Eller för dig som älskar att vara i solen.Intensiv vård som stärker hårstrået, uv-filter som skyddar färgenGer ökad färg och glansDen ultimata lyxinpackningen för färgat hårHjälper håret att återfå bästa möjliga kvalitet, både före och efter färgningUtnyttjar den senaste teknologin för uv-skydd för att ge håret bestående skydd mot sol, väder och vindInnehåller inte parabener eller natriumklorid. Kan användas i färgat och keratinbehandlat hår. Uv-skydd för håret.Huvudingredienser: Vattenmelonextrakt från kalahariöknen ger naturligt skydd mot oxidativ påfrestning och nedbrytningen av naturligt keratin.Edelweissextrakt från schweiziska alperna ger naturligt skydd mot uttorkning, skador på håret och färgslitage.Mangosmör är revitaliserande och rekommenderas särskilt för att stärka färgat hår.Fytoceramider ytoceramider skyddar färgen och jämnar ut hårstrået för ökad glans.Keratin och hydrolyserat keratin stärker skadat hår och skyddar hårstråets yta. Tillsammans tränger de in i hårstrået och skyddar mot för tidigt åldrande, bevarar hårets styrka och motverkar uv-nedbrytning.Bioflavonoider, som är det ämne som ger frukt dess fantastiska lyster, skyddar hårets egen färg från att mattas eller missfärgas.Unika vårdande ämnen kapslar in hårstrået för att återfukta och skydda mot färgslitage orsakat av solen.Cinnamidopropyltrimoniumklorid skyddar håret mot uva- och uvbstrålar för ett heltäckande uv-skydd.Naturliga oljor från solrosfrö och moringafrö ger ett naturligt skydd mot solens uttorkande och skadliga effekt på håret och hårfärgen.Exrrakt från kaempferia galangarot från sydostasien ger naturligt uvskydd.175mlbr/Oribe Beautiful Color Masque 175 ml
Oribe Beautiful Color Masque 175 ml finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Treatment - HÄrinpackning.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko