Olaplex Bond Maintenance Paket
Se fler bilder »

Olaplex Bond Maintenance Paket

Olaplex

619:-
GÄ till butik »
GÄ till butik »
Logotype - Lyko
Julklappen finns att köpa hos Lyko
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.
Sidan innehÄller reklam genom annonslÀnkar för Lyko.

Beskrivning

Vad gör Olaplex No.4 & No.5 unikt jĂ€mfört med ett ”vanligt” schampo & balsam? No.4 & No.5 innehĂ„ller en unik sammansĂ€ttning av fuktgivande ingredienser som gör att alla hĂ„rtyper fĂ„r en optimal fuktnivĂ„. Detta Ă€r en av de viktigaste komponenterna för att hĂ„ret skall kĂ€nnas friskt och starkt. Det Ă€r dessutom extra viktigt efter att man anvĂ€nt No.3 eftersom fukt oftast Ă€r det som saknas i hĂ„ret för att uppleva den perfekta kĂ€nslan. No.4 & No.5 innehĂ„ller Olaplex egen molekyl som sammanlĂ€nkar svavelbindningar, detta för att sammanlĂ€nka bindningar som slits dagligen vid t.ex kamning, solljus och nĂ€r man under natten gnider hĂ„ret mot kudden. No.4 & No.5 ger hĂ„ret en extremt skön kĂ€nsla i alla hĂ„rtyper, Ă€r fantastiskt dryga och No.4 ger ett lyxigt lödder trots att det Ă€r sulfatfritt. Produkterna Ă€r veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria och fĂ€rgbeva-rande. Behöver man fortfarande anvĂ€nda Olaplex No.3?No.3 Ă€r en djupverkande behandling (veckovis) som innehĂ„ller en riklig mĂ€ngd av Olaplex-molekylen och No.4 och No.5 (daglig anvĂ€ndning) ersĂ€tter INTE denna behandling. De kompletterar dock var-andra pĂ„ ett vĂ€ldigt bra sĂ€tt. Man inleder med att anvĂ€nda No.3 för att sammanlĂ€nka maximalt antal svavelbindningar och fortsĂ€tter sedan med No.4 & No.5 för att ge hĂ„ret en optimal fuktnivĂ„ och Ă€nnu mer av molekylen. Ă„r det nĂ„got annat man mĂ„ste tĂ€nka pĂ„ med No.4 & No.5?No.4 & No.5 anvĂ€nds exakt som ett ”vanligt” schampo och balsam det Ă€r bara effekten och kĂ€nslan som Ă€r bĂ€ttre! Olaplex No.4:Skyddar och lagar skadat hĂ„r och kluvna toppar genom att sammanlĂ€nka brutna bindningar. ÅterstĂ€ller fuktbalansen och gör hĂ„ret lĂ€tt att hantera, glansigt och friskt. No.4 Ă€r fĂ€rgbevarande och stĂ€rker alla typer av hĂ„r. AnvĂ€nds dagligen. Olaplex No5:Skyddar och lagar skadat hĂ„r och kluvna toppar genom att sammanlĂ€nka brutna bindningar. Extremt fuktgivande och reparerande balsam för alla hĂ„rtyper och texturer. No.5 gör hĂ„ret lĂ€tt att hantera, glansigt och friskt. FĂ€rgbevarande formula som stĂ€rker och lĂ€mnar hĂ„ret i bĂ€ttre skick Ă€n innan anvĂ€ndning. AnvĂ€nds dagligen. 250ml x2br/Olaplex Bond Maintenance Paket
Olaplex Bond Maintenance Paket finns i kategorin HÄrvÄrd - HÄrvÄrd - Shampoo.
Ikon som hÀnvisare till produktinformationenLÀs mer...

Om Lyko

Lyko Àr en svensk e-handel som specialiserar sig pÄ skönhetsprodukter. Företaget grundades 2004 av Mikael Appelskog och Peter Wrangén, och har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges största skönhetsbutiker.

Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frÄn smink och hÄrvÄrd till hudvÄrd och parfymer. Företaget har ett stort fokus pÄ att erbjuda produkter av hög kvalitet till bra priser.

För kunden Àr Lyko ett bra alternativ för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, och har en stor kunskap och erfarenhet inom skönhet. Lyko Àr ocksÄ ett bra alternativ för den som vill hitta inspiration till sin skönhetsrutin.

HÀr Àr nÄgra av de saker som gör Lyko till ett bra val för kunden:

  • Brett utbud av produkter: Lyko erbjuder ett brett utbud av skönhetsprodukter, allt frĂ„n smink och hĂ„rvĂ„rd till hudvĂ„rd och parfymer. Detta gör att du kan hitta allt du behöver för att ta hand om din skönhet, oavsett din budget.
  • Hög kvalitet: Lyko erbjuder produkter av hög kvalitet. Företaget samarbetar med bĂ„de svenska och internationella varumĂ€rken, och produkterna Ă€r tillverkade av noggrant utvalda material.
  • Bra priser: Lyko Ă€r kĂ€nda för sina bra priser. Företaget erbjuder ofta kampanjer och rabatter, sĂ„ du kan hitta skönhetsprodukter till riktigt bra pris.
  • Kundservice: Lyko har en bra kundservice. Företaget erbjuder bland annat gratis frakt, snabb leverans och personlig rĂ„dgivning.

Lyko Àr ett bra val för den som vill hitta skönhetsprodukter av hög kvalitet till bra priser.

SpÀnnande julklappstips frÄn Lyko